Foto: Glostrup Kommune
Foto: Glostrup Kommune
20.06.2018 kl. 12.07

Underløbet borgmester: Nu har jeg set det med

Smadderærgerligt, at eksklusion koster flertal, siger Glostrup-borgmester. Han håber stadig på bred budgetaftale, efter nyt flertal har manifesteret sig.

Venstres borgmester, John Engelhardt (V), står uforstående tilbage, efter en ny samarbejdsaftale mellem ekskluderet Venstre-byrådsmedlem, de Konservative og den røde fløj har set dagens lys og fjernet flertallet bag borgmesteren.

– Det er svært at kommentere på substansen i den nye samarbejdsaftale, når der ikke er noget offentligt indhold i aftalen. Jeg kender slet ikke form og indhold. For ingen har fortalt, hvad de gerne vil. Men jeg synes selvfølgelig, det er smadderærgerligt, at Lars Thomsen (det ekskluderede Venstremedlem, red.), som er valgt på Venstres liste, har opført sig på en måde, så vi ikke havde anden vej end at ekskluderede ham, siger John Engelhardt om baggrunden for den nye samarbejdsaftale.

Tidligere på ugen offentliggjorde en ny alliance en samarbejdsaftale i Glostrup. Bag aftalen står fire partier og en nydannet lokalliste, som tilsammen har dannet et nyt flertal i Glostrup kommunalbestyrelse.

Skriv hvad du søger