16.06.2018 kl. 23.22
FM18

5 hurtige fra de sociale medier

Har du også mistet overblikket over de mange tusinde tweets, facebookopslag og instagramposts? Fortvivl ej! Vi har støvsuget, sorteret, udvalgt og samlet os frem til fem digitale højdepunkter fra lørdagens Folkemøde.

Hvem ejer Dannebrog?

Enhedslistens Pernille Skipper brugte sin partiledertale på at fastslå, at Dansk Folkeparti ikke har patent på danskheden. Nogle timer senere var der landskamp, og Dansk Folkepartis spidser paraderede omkring på Cirkuspladsen iført roliganudstyr. Her er det Peter Skaarup, Søren Espersen og Kristian Thulesen Dahl, der varmer op til landskampen mod Peru. Så måske ejer de ikke danskheden, men de har tilsyneladende ret godt styr på den.

Starstruck rockstjerne

Folketingsmedlemmerne er Folkemødets rockstjerner, siger arrangørernes analyse. Men selv rockstjerner kan blive helt benovede over at møde deres helte. Her er det Venstres Torsten Schack, der har fået foreviget sig selv med ikke en, to eller tre, men hele fem fodboldspillere. Blandt andet EM92-helten og Brøndby-koryfæet Kim Vilfort, der som bekendt havde en ganske afgørende fod med i afgørelsen af EM-finalen i 1992.

Skriv hvad du søger