Der var kø blandt de mange fremmødte skoleelever for at få taget et billede med landets statsminister. Foto: Amalie Guldborg Olesen
Der var kø blandt de mange fremmødte skoleelever for at få taget et billede med landets statsminister. Foto: Amalie Guldborg Olesen
15.06.2018 kl. 12.40
FM18

Lars Løkke: Demokrati kan man ikke få ind under huden tidligt nok

Nyhedsmagasinet Danske Kommuner har mødt en række folkemødedeltagere til arrangementer og på gaderne og spurgt til deres oplevelser. Her kan du læse, hvorfor statsminister Lars Løkke synes, det var vigtigt at holde ”klassens time” med danske skoleelever, og hvad det er, Folkemødet kan.
tekst Amalie Guldborg Olesen

Det er en afslappet og ærlig Lars Løkke Rasmussen, der møder op i cowboybukser i den tidlige morgensol på Bornholm. Her er Venstres Hus fyldt med danske skoleelever, der er mødt op til ”klassens time” med statsministeren.

– Hvordan synes du, at ”klassens time” gik?

– Jeg synes, det gik godt. De stillede gode spørgsmål om, hvad vi for eksempel gør ved sårbare unge, som er et dilemma i en verden, hvor unge ellers har masser af muligheder og klarer sig godt, men der stadig er flere, der har ondt inde i sig selv. De spurgte også ind til inklusion, hvordan vi får unge med diagnoser mere integreret i folkeskolen, så jeg synes, det var nogle super gode spørgsmål.

Skriv hvad du søger