Foto: Danske Kommuner
Foto: Danske Kommuner
13.06.2018 kl. 12.40
FM18

Folkemødet: Det skal du opleve søndag

Har du kigget på listen over de næsten 3.000 arrangementer til Folkemødet og blevet lidt forpustet ved tanken om at bladre dem alle igennem for at finde guldklumperne? Frygt ej! Danske Kommuner har gjort det sure arbejde og kigget samtlige arrangementer igennem for at finde fem gode bud hver eneste af de fire dage.

Folkemødet lukker ned søndag, og alle partiledertalerne er overstået. Så Hovedscenen skal du kun besøge, hvis du vil se, hvem der vinder årets Dialogpris. Det sker kl. 8.30. Hvis du vil have den officielle afslutning med, så er det klokken 11.00 samme sted det sker.

Men søndagen er andet end store hjemrejsedag, så der er rig mulighed for at få en sidste oplevelsesdag i det bornholmske.

1. Folkemødet, partierne og BL inviterer på morgenmad med bid i

Der er sang. Der er mad. Og kaffe. Hvad mere kan man forlange søndag morgen efter en lang Folkemøde-weekend? Sidste års vinder af Folkemødets Dialogpris, Liselott Blixt (DF), kommer og giver prisen videre til den politiker, der har klaret dialog bedst i år. Det er dig og alle andre gæster på Folkemødet, der stemmer, så det er bare med at komme af sted og se, om din favorit tager trofæet. I løbet af morgenen kan du møde en række folketingspolitikere, der først kunne få billet til den sene færge hjem.

Tid og sted: 08.30-10.00, C9 Hovedscenen – Cirkuspladsen

2. e-Sportdysten!

E-sport er gået hen og blevet en kommunal ting. I hvert fald har flere og flere kommuner lokale foreninger, hvor unge og gamle kan kaste sig ud i computerspil på konkurrenceplan. En af de foreninger er Tejn IF, der hører hjemme på Bornholm. De bruger Folkemødets sidste dag på at byde op til digital dans. Så har du lyst til at se, hvad søren det er, din teenagedatter laver bag computerskærmen på sit dunkle værelse, så er det her du skal starte din søndag.

Tid og sted: 09.00-11.00, C16 Zibra Airstrem – Cirkuspladsen

3. Oplev fremtidens sundheds- og velfærdsteknologier

Velfærdsteknologi har været det nye sort i snart mange år. Men nu skulle det altså være her. I hvert fald er teknologien så udbredt, at du ved selvsyn kan få lov til at se, hvordan forskellige velfærdsteknologier virker. Du kan prøve virtual reality til genoptræning, meditation med en hjernesensor og wearables, der kan måle søvn, skridt og puls. Det er fagre nye verden, og undertegnede er ikke engang sikker på, hvad foregående sætning betyder. Men så meget desto mere grund til at lægge vejen forbi fremtiden og blive klogere.

Tid og sted: 09.00-11.00, G2 PFA – Yder-/indermolen

4. Presselogen med Jens Gaardbo

Alle elsker at skælde ud på journalister. Og nu får du muligheden for at se det ugentlig TV2 News-program Presselogen i levende live, hvor Jens Gaardbo revser pressens chefredaktører i Allinge. Vanen tro skal chefredaktørerne stå på mål for deres journalisters arbejde, og hvis du er heldig, vil du opleve en chefredaktør indrømme en fejl.

Tid og sted: 10.00-11.00, G24 TV2 – Yder-/indermolen

5. Hvad er ”wicked” problemer – og hvordan takler en leder dem?

På sidstedagen kommer der en mere til lederne. En mere kompleks verden giver mere komplekse problemer. Faktisk er de så komplekse, at de ligefrem kan siges at være onde, slemme og modbydelige – eller wicked på engelsk. Med det oplæg kan man næsten ikke lade være med at bekymre sig. Men heldigvis har Ledelsesscenen fundet frem til en mand, der kan fortælle dig, hvordan du få gjort de slemme problemer mere medgørlige.

Tid og sted: 10.00-10.45, C25 Ledelsesscenen – Cirkuspladsen

Klik videre for at læse vores anbefalinger til TorsdagFredag og Lørdag

Emneord
Folkemøde 2018

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Folkemødet: Det skal du opleve søndag Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger