Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune
30.01.2018 kl. 13.01

Venstreprofil i Aalborg trækker sig

Efter at have tabt borgmesterkampen ved kommunalvalget trækker Venstres spidskandidat Tina French Nielsen sig nu som partiets leder i byrådsgruppen.
tekst Rudi Holm

Venstres borgmesterkandidat ved kommunalvalget i Aalborg, Tina French Nielsen, trækker sig som politisk leder for partiets byrådsgruppe. Det sker i forlængelse af, at hun ved årsskiftet bebudede, at hun ikke stiller op som spidskandidat ved næste kommunalvalg efter at have tabt borgmesterkampen til Thomas Kastrup-Larsen (S).

– Jeg har kunnet mærke, at der har været usikkerhed om, hvem der sætter retningen for Venstre i Aalborg Kommune efter min udmelding ved årsskiftet. Det er en uholdbar situation for Venstre. Derfor vil jeg gerne give plads til, at nye kræfter kan komme til at sætte retning, skriver hun på sin Facebook-profil.

Sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl (V) siger til Nordjyske Medier, at han er klar til at tage over, hvis partiet ønsker det.

– Det er klart, når Tina trækker sig, åbner der sig en post, og den er jeg bestemt interesseret i at overtage. Jeg vil rigtig gerne være med til at tegne Venstre udadtil og rigtig gerne være med til at påtage mig det lederskab, der ligger i at skulle genrejse Venstre og sikre, at vi får et bedre valg fremadrettet, siger Mads Duedahl til Nordjyske Medier. ruh@kl.dk 

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem arbejder fra Tyrkiet på tredje måned: DF vil kræve stedfortræder indkaldt
Emneord
Politik, Byråd

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Venstreprofil i Aalborg trækker sig Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger