Arkivfoto
Arkivfoto
25.01.2018 kl. 11.55

Randers-borgmester KKR-formand

KKR Midtjylland fik både ny formand og ny næstformand.
tekst Tom Ekeroth

KKR Midtjyllands ny formand er borgmester Torben Hansen (S) fra Randers Kommune og ny næstformand er borgmester Steen Vindum (Venstre) fra Silkeborg Kommune. 

Torben Hansen afløser borgmester Jan Petersen (S), Norddjurs og Steen Vindum er valgt i stedet for den tidligere borgmester i Ikast-Brande Carsten Kissmeyer (V). 

Det nye formandskab blev valgt på det konstituerende møde onsdag 24. januar, og valget skete i enighed på tværs af partigrupperne.

KKR Midtjylland er sammensat af de 19 borgmestre og yderligere 16 kommunalbestyrelsesmedlemmer fra de midtjyske kommunalbestyrelser.

LÆS OGSÅ Tværkommunale samarbejder vil vokse

KKR Midtjylland har til formål, at fremme og drøfte de fælleskommunale interesser for de 19 kommunalbestyrelser særligt inden for sundhed, det specialiserede socialområde og specialundervisning, vækst, erhverv, regional udvikling, beskæftigelse, uddannelse, kollektiv trafik og infrastruktur.

På mødet i KKR Midtjylland blev der også valgt kommunalpolitikere til lang række politiske poster. Valgene skete i enighed. tek@kl.dk 

 

Emneord
KKR

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Randers-borgmester KKR-formand Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger