23.01.2018 kl. 14.42

Kommunalt kursus skal gøre virksomheder Kina-klar

Trekantområdet satser på, at der kommer 50.000 kinesiske turister i 2025, og derfor har Vejle Kommune oprettet et kursus, så de lokale virksomheder kan lære, hvordan de får kasseapparaterne til at klinge højest muligt.

En kinesisk turist kan ikke spises af med billig mad og kedelige busture. Derfor har Vejle Kommune oprettet et skatteyderbetalt kursus for de lokale virksomheder, så de kan lære, hvordan de giver de kinesiske turister den bedst mulige oplevelse. Det skriver DR Trekanten.

Vejle Kommunes turistorganisation VisitVejle satser på, at Trekantområdet kan tiltrække 50.000 kinesiske turister om året i 2025. Og de skal have særbehandling, fordi det ikke længere er nok for dem at få et billede foran den lille havfrue eller tage en endagstur til Legoland. I stedet skal de have unikke oplevelser, forklarer Casper Tollerud, der er ekspert i kinesisk turisme, til DR Trekanten.

– Der er ingen tvivl om, at det kinesiske marked nu efterspørger andre oplevelser end kun en overnatning i hvert land. Det marked er så småt ved at uddø, og de nye segmenter efterspørger kvalitetsoplevelser og oplevelser, man kan deltage i. De efterspørger en ny og autentisk måde at rejse på, siger han.

Og de krav skal det kommunale kursus ruste de lokale virksomheder til at honorere. Kurset henvender sig til hoteller, butikker, restauranter og kulturinstitutioner, som kan få hjælp til at udnytte potentialet i at give de købestærke kinesiske turister en god oplevelse.

LÆS OGSÅ Kommuner går til filmen
FOR ABONNENTER

Kurset forløber over tre dage, og der er både workshops, undervisning og diskussion, hvor deltagerne kan lære om kinesiske turisters adfærd, kutymer og traditioner, som det hedder sig på kursets hjemmeside.

Deltagerne kan desuden lære, hvordan de fanger kinesernes opmærksomhed på de sociale medier, og hvordan man bedst sælger til kinesiske turister. jki@kl.dk 

Emneord
Turisme

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommunalt kursus skal gøre virksomheder Kina-klar Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger