Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
03.01.2018 kl. 09.47

Brovandring og teater giver Fredericia succes

De seneste opgørelser fra VisitDenmark viser en stor fremgang i hotelovernatninger i Fredericia Kommune sammenlignet med sidste år.
tekst Tom Ekeroth

Når Fredericia Kommune kigger tilbage på dette års turisme, kan de konstatere, at det er gået godt. Kommunen har oplevet en fremgang på hotelovernatninger med 14 procent i forhold til sidste år på samme tidspunkt. Til sammenligning har man på landsplan oplevet en fremgang på 2,9 procent.

Det er især de danske turister, der vælger Fredericia som destination, fortæller Heidi Lings, der er leder i VisitLillebælt. Hun vurderer, at det er de mange tilbud og pakkeløsninger, som hotellerne tilbyder, der har været attraktive for turisterne. Og netop det, kombineret med kommunens satsning på digital markedsføring, har resulteret i den flotte fremgang. Desuden vurderer hun, at Fredericia Teaters succes har skabt masser af god omtale for byen og har gjort Fredericia til et interessant turistmål:

– Vi har i fællesskab med hotellerne og attraktionerne lavet mange gode tiltag på tværs, der har bidraget til denne flotte fremgang. Fredericia Teaters succes har for alvor sat Fredericia på landkortet, men vi kan også se, at vores eksterne samarbejder med blandt andet Legoland Billund Resort og Bridgewalking Lillebælt har haft enorm succes. Så det er bestemt noget, vi vil fokusere mere på i fremtiden, siger hun. tek@kl.dk 

Emneord
Turisme, Kultur

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Brovandring og teater giver Fredericia succes Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger