Arkivfoto
Arkivfoto
27.02.2018 kl. 15.09

Bestil et møde med borgmesteren

Hvis du som borger har noget på hjerte, som du godt kunne tænke dig at drøfte med Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen (S), har du mulighed for det fra på torsdag i denne her uge.
tekst Sascha Reiffenstein Petersen

Borgmesteren i Slagelse Kommune, John Dyrby Paulsen vil gerne have inspiration, forslag og en snak med borgerne. Derfor arrangerer han såkaldte borgmestermøder. Det første er torsdag den 1. marts i Slagelse. Der vil på skift også være møder i Korsør og Skælskør.

Man kan bestille et møde, uanset om man er fra den by, mødet bliver afholdt i eller ej. Mødet behøver heller ikke at handle om netop den by, borgmesteren besøger.

– Det er folk selv, der bestemmer, hvad de vil snakke med mig om. Men jeg håber da også, at møderne kan give mig nye ideer og inspiration til ting, vi kan gøre bedre eller nye tiltag, vi kan sætte i gang, siger John Dyrby Paulsen i en pressemeddelelse.

Slagelse er ikke de eneste, der vægter borgerinddragelse højt i øjeblikket. I Billund Kommune tager byrødderne Kris Jensen Skriver (S) og Simon Nicolajsen Jørgensen (S) for eksempel på en rundtur ud i kommunens forskellige byer her i foråret og fortsætter i efteråret, skriver JydskeVestkysten. sarp@kl.dk 

LÆS OGSÅ KL vil have mere ledelse og mere brugerinddragelse i ældreplejen

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Bestil et møde med borgmesteren Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger