Sonja Marie Jensen Foto: Heidi Lundsgaard
Sonja Marie Jensen Foto: Heidi Lundsgaard
18.12.2018 kl. 09.20

Rokade hos S i Nyborg

Den tidligere borgmesterkandidat Vibeke Ejlertsen (S) er tilbage i rollen som formand for Ligestillingsudvalget. Hun erstatter gruppeformand Sonja Marie Jensen (S), som er partiets spidskandidat til næste valg.
tekst Tom Ekeroth

Socialdemokratiet i Nyborg har haft op- og nedture det seneste år, men har nu fundet en god måde at arbejde sammen på, mener den nuværende borgmesterkandidat Sonja Marie Jensen. Det gik ikke stille af, da den socialdemokratiske byrådsgruppe for cirka et halvt år siden skulle fordele posterne imellem sig. Forinden var Sonja Marie Jensen blevet valgt af medlemmerne som ny spidskandidat i Nyborg Kommune i stedet for Vibeke Ejlertsen.

Ud over posten som gruppeformand overtog Sonja Marie Jensen formandsposten for Beskæftigelsesudvalget  og for Ligestillingsudvalget fra netop Vibeke Ejlertsen, som efterfølgende kritiserede tonen på det interne møde.

Nu har byrådsgruppen så blandet en del af kortene i stakken på ny. Efter eget ønske er Vibeke Ejlertsen tilbage på posten som formand for Ligestillingsudvalget.

Sonja Marie Jensen har desuden afgivet sin plads i kommunens særlige Kinaudvalg til Martin Stenmann, mens hun til gengæld indtræder i valgbestyrelsen ved kommunale valg.

LÆS OGSÅ Borgmesterkandidat valgt til Folketinget: Her er afløseren

– Derudover har jeg også selv, i forbindelse med at jeg blev formand for Beskæftigelsesudvalget, fået en masse nye opgaver. Derfor har det været nødvendigt at rykke lidt rundt. Vores gruppe har været gennem nogle store op- og nedture det seneste år, og der har været nogle meget dramatiske øjeblikke. Men jeg synes, vi har fundet en måde at arbejde godt sammen på for at lave socialdemokratisk politik for Nyborg Kommune, siger Sonja Marie Jensen til Fyens Stiftstidende. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Rokade hos S i Nyborg Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger