Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
14.12.2018 kl. 10.30

Ny direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København

Det bliver 48-årige Jakob Krogh, der skal være ny direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

Jakob Krogh, der bliver den nye direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, kommer fra en stilling som afdelingschef i Sundheds- og Ældreministeriet. Der har han blandt andet haft ansvaret for flere store indsatser på ældreområdet og det nære sundhedsvæsen.

Jakob Krogh skal blandt andet tage sig af omlægningen af de midlertidige døgnpladser, implementeringen af en ny ældrepolitik og realiseringen af en ambitiøs moderniseringsplan. 

Administrerende direktør Katja Kayser ser frem til, at Jakob Krogh starter i forvaltningen.

– Jeg er meget glad for, at vi har fundet så stærk en kandidat til direktørposten. Jakobs solide erfaring gør ham velegnet til at varetage det overordnede ansvar for ældreområdet. Jeg ser frem til, at Jakob starter i stillingen til februar, siger Katja Kayser.

LÆS OGSÅ Albertslund ansætter ny chef for Økonomi & Stab

Jakob Krogh glæder sig også til at begynde sit nye job.

– Jeg er utroligt glad for at blive en del af Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Der er stort fokus på udviklingen af sundheds- og omsorgsområdet i øjeblikket, og der er mange spændende opgaver at tage fat på. Det arbejde ser jeg frem til at blive en del af sammen med de mange dygtige medarbejdere og ledere i forvaltningen, siger Jakob Krogh. sarp@k.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger