Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
12.12.2018 kl. 09.02

Et års fængsel for trusler mod kommunalpolitiker

40-årig kvinde chikanerede og truede rådmand gennem mere end et år. Det har nu kostet et års ubetinget fængsel.
tekst Rudi Holm

Trusler og omfattende chikane af Odense-rådmand Susanne Crawley (R) har kostet en 40-årig kvinde et års ubetinget fængsel. Retten i Odense kendte hende skyldig i hele 28 forhold.

Den 40-årige kvinde har gennem mere end et år og fire måneder truet, chikaneret eller været krænkende overfor offentligt ansatte i Fyns Politi og Odense Kommune, og herunder ikke mindst børne- og ungerådmand Susanne Crawley.

Blandt andet indgav hun underretninger om Crawleys familieforhold, således at rådmanden har fået besøg af socialrådgivere i sit hjem for at undersøge hendes evne til at tage vare på sine børn, skriver fyens.dk.

– Det er uhyggeligt, at de (Susanne Crawleys børn, red.) vokser op i et hjem, hvor det er i orden at lave mobning og chikane, sagde kvinden ifølge fyens.dk under et af retsmøderne.

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem idømt fængsel for opfordring til vold

Hun henviste angiveligt til, at hun selv har følt sig chikaneret og uretfærdigt behandlet i en børnesag i rådmandens forvaltning. Hun forklarede, at hun ikke havde til hensigt at genere nogen men blot havde forsøgt at råbe myndighederne op, fordi hun har mistet retten til at se sin søn.

– Jeg er en mor, der var fyldt af chok, sorg og smerte over at have mistet min søn på en løgn, udtalte hun ifølge fyens.dk i retten.

Udover chikane af offentligt ansatte blev kvinden dømt for trusler og for at have overtrådt tilhold og indgivet falske anklager. En del af disse forhold involverer sønnens fars advokat, som hun blandt andet har truet med børnebortførelse.

Kvinden har været fængslet siden 31. juli. Hun valgte at anke dommen på stedet. ruh@kl.dk 

LÆS OGSÅ Herlev opruster med vagter og tv-overvågning efter seks brande i pinsen
Emneord
Byråd, Kriminalitet

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Et års fængsel for trusler mod kommunalpolitiker Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger