Arkivfoto
Arkivfoto
28.08.2018 kl. 16.14

Læsø skal have ny kommunaldirektør igen

Læsø Kommune søger ny kommunaldirektør. Det er kun halvandet år siden Jørgen Vestby Christiansen blev ansat.

– Det går rigtig godt på Læsø. Vi har været igennem endnu en rekordsommer, hvor folk er valfartet til vores perle i Kattegat – til fods, på cykel, i bil og med båd. De to lystbådehavne har nemlig også været fyldt til bristepunktet igennem de seneste måneder.

Således begynder stillingsopslaget på Læsø Kommunes hjemmeside, hvor de søger en ny kommunaldirektør til øen i Kattegat, der efter valget har fået Danmarks første DF-borgmester i Karsten Nielsen.

Længere nede kan man så læse, at alt alligevel ikke er ren idyl i den lille kommune med 1.800 indbyggere.

– Der er en bagside af mønten – selvfølgelig er der det. Når omstændighederne omkring det at drive kommune er så markant anderledes end i gennemsnitskommunen, udfordrer det organisationens evne til at skabe en bæredygtig økonomisk udvikling. Medarbejdernes breddekompetencer bliver uundværlige, og vi har et stort behov for at finde samarbejdspartnere.

LÆS OGSÅ Kommune lækkede hemmelige papirer

Ny topchef

Stillingsopslaget betyder altså, at Jørgen Vestby Christiansen efter godt halvandet år forlader posten.

Han blev ansat med 23 års erfaring som kommunaldirektør. Han var imidlertid blev fyret fra stillingen som kommunaldirektør på Langeland og havde været fristillet et år, da han blev ansat på Læsø. Baggrunden var at der havde været store problemer på asylområdet i kommunen, der drev flygtningecentre.

– Vi har haft stor glæde af vores nuværende kommunaldirektør, der efter en lang kommunal karriere fortsætter i en anden boldgade, står der i stillingsopslaget fra Læsø. tkn@kl.dk

Emneord
Ledelse, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Læsø skal have ny kommunaldirektør igen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger