Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
17.04.2018 kl. 09.18

Kommune holder udvalgsmøder på virksomheder

Faaborg-Midtfyn Kommune forsøger som noget nyt at rykke arbejdsmarkedsudvalgsmøderne ud på virksomheder i kommunen.
tekst Rudi Holm

Normalt foregår politiske udvalgsmøder på rådhuset eller i kommunale bygninger. Men som noget helt nyt vil arbejdsmarkedsudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune holde de månedlige udvalgsmøder på virksomheder rundt om i kommunen. Første gang er i morgen onsdag hos Eldan Recycling i Faaborg.

– Vi vil fra politisk side gerne tættere på vores lokale erhvervsliv, og vores forhåbning er, at vi med det her tiltag vil få en endnu bedre forståelse for de udfordringer, virksomhederne står over for. Samtidig vil det forhåbentlig også styrke vores samarbejde med virksomhederne i forhold til vores beskæftigelsesindsats. Vi har et stort fokus på at kunne tilbyde vores ledige at komme ud på en arbejdsplads i småjob eller fleksjob, og det kræver et tæt samarbejde mellem kommune og erhvervsliv, siger udvalgsformand Jos Bisschop (S).

Udvalgsmøderne vil som altid være lukkede for offentligheden, og virksomhederne kan ikke deltage på selve udvalgsmødet. I stedet vil der være sat tid af til dialog før og efter mødet. ruh@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommune holder udvalgsmøder på virksomheder Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger