Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
12.10.2017 kl. 11.59

Helsingørs frivilligbank går i luften

I Helsingør Kommune er det fra i dag nemmere at finde den frivillige opgave, som passer en bedst. Kommunens nye frivilligbank samler de mange muligheder, og giver et samlet overblik over dem.
tekst Sille Olsen

I dag bliver Helsingørs nye frivilligbank indviet. Frivilligbanken er en internetbaseret portal, som er blevet til i et samarbejde mellem Idrætsrådet og Frivilligcenter Helsingør. Målet med banken er, at give overblik over de mange muligheder for frivilligt arbejde i Kommunen, og samtidig give de lokale foreninger bedre muligheder for at rekruttere nye frivillige. I frivilligbanken er det muligt at finde frivillige job som alt fra svømmetræner, fundraising, hjælp til pressede børnefamilier og legeonkel. 

− Vi ved, at mennesker rigtig gerne vil engagere sig i foreningslivet, men det kræver en indgang. Enten i form at et netværk, der spørger, om du har lyst til at være med, eller en portal som denne. Her kan du få overblik og finde netop det frivillige arbejde, den forening eller det event, du har lyst til at blive en del af, siger Line Dietz Bjerregård, leder af Frivilligcenter Helsingør.

På frivilligbankens hjemmeside er det muligt at sortere mellem, hvilken organisation man helst vil arbejde for, samt hvilket arbejdsområde og opgavetyper man foretrækker.

− Vi fik en ide og i samarbejde med Frivilligcenter Helsingør blev ideen ført ud i livet. Vi er meget glade for resultatet og glæder os til ved fælles indsats at skabe rigtig meget liv og aktivitet i Frivilligbank Helsingør, siger Finn Moseholm, formand for FC Helsingør og fra Idrætsrådet. siol@kl.dk 

LÆS OGSÅ Til miljøministeren: Hjælp med at redde livet i Lillebælt
Emneord
Frivillige

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Helsingørs frivilligbank går i luften Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger