Arkivfoto
Arkivfoto
30.11.2017 kl. 11.38

Borgmesterpost på Fanø i spil igen

Det bliver måske slet ikke Kristine Kaas Krog (Lokal), der sætter sig i borgmesterstolen på Fanø. Efter hun har inviteret til en bredere konstituering, er hendes konstitueringspartnere gået i oprør.

Kristine Kaas Krog fra Fanø Lokalliste havde samlet et flertal bag sig som borgmester, men efter hun har bekendtgjort, at hun vil forsøge at samle en bredere konstituering, er opbakning i den gamle alliance begyndt at smuldre. SF og Konservative mener nemlig, at Kristine Kaas Krog med sin udmelding har smidt aftalen på gulvet. Det skriver TV Syd.

– Konstitueringsaftalen er faldet på gulvet, og jeg er skuffet over og faktisk lidt vred over at skulle læse på Facebook, at Kristine Kaas Krog åbenbart har inviteret alle andre med uden at informere os, siger Karen Jeppesen (SF).

Kristine Kaas Krog havde nemlig slet ikke fortalt SF og Konservative, at hun havde større planer, og det efterlader de Konservatives Christian Lorenzen både rystet og chokeret. Han kalder Kristine Kaas Krogs enegang for bekymrende.

Alternativet er også med i det smalle seks mod fem flertal på Fanø, og deres byrådsmedlem Sofie Valbjørn holder til gengæld fast i aftalen.

LÆS OGSÅ DF helt ude af Næstved

Fanø Lokallistes næsten-borgmester er dog ret uforstående over for kritikken og røsterne om en smuldret aftale.

– Jeg synes, at det er rimeligt udramatisk. Det eneste, jeg har sagt, er, at jeg vil afsøge mulighederne for en bredere konstituering. Så for mig er der ingen tvivl om, at vores aftale stadig er gældende, siger hun til TV Syd.

Der er endnu ikke fastsat en dato for det konstituerende møde. jki@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmesterpost på Fanø i spil igen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger