Arkivfoto
Arkivfoto
03.11.2017 kl. 09.00

Dømt for trusler mod politiker

Truende Facebook-beskeder og –opslag til rådmand gav 51-årig mand tre måneders betinget fængsel.
tekst Rudi Holm

En 51-årig mand er ved byretten i Odense idømt tre måneders betinget fængsel for at have truet børn- og ungerådmand i Odense, Susanne Crawley Larsen (R), og hendes familie dels i Facebook-opslag og dels i beskeder sendt til hende privat via Facebook.

Truslerne fulgte i kølvandet på afsløringerne af systematiske lovbrud i børn- og ungeforvaltningen i 2015. For at få nogle hurtige besparelser besluttede forvaltningen at fjerne den forebyggende hjælp til op mod 180 udsatte børn og familier uden at gennemføre de lovpligtige børnesamtaler og partshøringer.

Det fik den 51-årige til at reagere med en række omfangsrige beskeder til rådmanden, hvori han truede hende og hendes familie på livet.

Til Fyens Stiftstidende siger anklager i sagen, Maria Blomsterberg, at den 51-årige erkendte at have sendt beskederne, men han mente ikke, de var truende, og han nægtede sig derfor skyldig.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

Manden er tidligere straffet for verbale trusler mod andre politikere.

Suysanne Crawley Larsen er lettet over, at der nu er faldet dom.

– Vi må aldrig tolerere den slags. Hvis vi forventer, at de politikere, vi vælger, skal være ansvarlige og tage de rigtige beslutninger, så nytter det ikke, at de frygter for deres liv, siger hun til Fyens Stiftstidende. ruh@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Dømt for trusler mod politiker Felter med * skal udfyldes
 
Af: Per Rye Dannerfjord
Borger.
Den 24.01.2018 kl. 19:47

Justitsmord.

svar på: Dømt for trusler mod politiker

En sag der er justitsmord. Manden forsøgte at anmelde byrådsmedlem hos politiet i sommeren 2015, 2 gange med blev afvist ved politiet og hans retspleje blev tilsidesat og et brud på retssikkerheden. Som bisidder i de mange ulovlige tvangsfjernelser Odense kommune stod for, var 73 børn i psykisk dårlig forværring og i Oktober 2017 tog et af disse børn sit eget liv. (psykisk tortur straffelovens §157) Efter han forsøg på anmeldelse, meldte Odense kommune sig selv og de blev efterfølgende erklæret ulovlige af ombudsmanden. Rådmanden erklærede sig selv og hendes ansatte uskyldige, efter fyring af 3 embedsmænd med gyldne håndtryk, til over 5 millioner. Manden var, i han streben for at meddele den 3 delte magt, de næste 2 år på banen for at møde de ministeren for børneområdet, Statsministeren og retspræsidenten. Ingen ville i tale og var tavse. Politiet påvirke sagen, som er en klar overtrædelse af menneskerettighedernes kap 10. Sagen er ikke enestående, da mange er dømt for ytringer. De købte medier, belyser kun den ene side......... og vil ikke forholde sig til den virkelighed på den nepotisme som ses ofte i dette land. Justitsmordet er klart. Manden var ikke endt i denne situation, hvis Fyns Politi ikke havde overhørt hans retmæssig meldepligt

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger