17.05.2017 kl. 07.00

100 investorer leder efter nye projekter i Odense

Business Angel Årsmøde holdes igen i år i Odense, og samler flere end 100 risikovillige investorer og 20 udvalgte startup virksomheder til matchmaking. Tilsammen har investorerne flere milliarder kroner i risikovillig kapital.
tekst Tom Ekeroth

Når de mange investorer mødes på SDU Cortex Lab i morgen, torsdag, er der meget på spil for de 20 startup virksomheder, der er udvalgt mellem mere end 100 ansøgere. Med salen fuld af investorer får de muligheden for at sælge netop deres virksomhed og idé. Med det rette koncept og præsentation kan det betyde, at en ny virksomhed kan få tilført kapital til at sætte udviklingen af virksomheden op i gear. I år er tre robotvirksomheder fra Robotklyngen, Odense Robotics, blandt de udvalgte, der er på udkig efter ny kapital.

– Jeg er glad for, at så mange investorer igen i år kommer til Odense. Det er med til at sætte Odense på landkortet, som det sted, hvor nye ideer udfoldes. Ligesom sidste år er der en del lokale virksomheder, der er udvalgt til at præsentere deres idéer og visioner. Det vidner om, at der en idérigdom og foretagsomhed i Odense, og et ambitionsniveau på internationalt plan, siger Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S).

En række virksomheder fik ved sidste års Business Angel Årsmøde i Odense skabt kontakt til investorer, der efterfølgende har skudt kapital i de pågældende firmaer.

– Odense er midt i en udvikling som også mange investorer tror på og ser muligheder i. Så at afholde Business Angel Årsmødet i Odense giver rigtig god mening – især på grund af de mange spændende virksomheder inden for nye teknologier. Det viser, at Odense er stedet, hvor du kan få kapital til at vækste din techvirksomhed, siger serieiværksætteren og investoren Torben Frigaard Rasmussen, der holder velkomsttalen ved Business Angel Årsmødet.

LÆS OGSÅ Fynsk robotklynge i vild vækst

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: 100 investorer leder efter nye projekter i Odense Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger