Arkivfoto
Arkivfoto
15.05.2017 kl. 09.47

Tidligere vicekommunaldirektør skal rekruttere topledere

En af det kommunale Danmarks yngre direktørprofiler, Bettina Høst Poulsen, har valgt at fortsætte karrieren hos Lundgaard Konsulenterne.
tekst Tom Ekeroth

Bettina Høst Poulsen valgte for kort tid siden at stoppe som vicekommunaldirektør i Faaborg-Midtfyn. Bettina er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Hun begyndte sin ledelseskarriere i Næstved Kommune, hvor det kulminerende med en direktørstilling i 2012. Bettina har de seneste år været vicekommunaldirektør i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Bettina Høst Poulsen siger:

­– Jeg har efter mange år som chef og direktør fået lyst til at arbejde med udvikling af den offentlige sektor fra en anden position. Med muligheden for at blive partner i Lundgaard Konsulenterne, fik jeg præcis den nye platform, som jeg igennem et stykke tid har ledt efter. Jeg er optaget af de nye krav, som stilles til topchefers kompetencer i udviklingen af fremtidens offentlige sektor. Det handler for eksempel om at mestre dilemmaerne i samspillet mellem politik, faglighed og borgerinddragelse, eller hvad det kræver af ledelse, hvis de digitale muligheder skal udnyttes. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Lundgaard-holdet og til at komme i gang med de konkrete opgaver.

Bettina kommer primært til at beskæftige sig med rekruttering af offentlige topledere, strategi-  og organisationsudvikling, samarbejdsprocesser imellem politik og administration samt udvikling af ledere og ledergrupper.

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere vicekommunaldirektør skal rekruttere topledere Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger