Knud Erik Hansen (S), borgmester i Faxe er spændt på at høre, hvad han kan blive udover politiker. Foto: Sille Olsen
Knud Erik Hansen (S), borgmester i Faxe er spændt på at høre, hvad han kan blive udover politiker. Foto: Sille Olsen
17.06.2017 kl. 15.08
Folkemøde

Måske fremtidig DJ i Grønland

Faxes borgmester er kvalificeret til at blive peacemaker i New York, hvis han ikke bliver genvalgt. Hvis det ikke lige er ham, venter der andre spændende jobmuligheder.
tekst Sille Olsen

Knud Erik Hansen (S), borgmester i Faxe, kan blive mange spændende ting, hvis han ikke kan fortsætte som borgmester efter næste valg. Det fandt han ud af på dagens folkemødearrangement, hvor Politikernes Rekrutteringsservice skulle finde ud af, hvad politikere egentligt kan blive, hvis de ikke længere skal være politikere.

Jobbene, som var fundet til borgmesteren, tog udgangspunkt i hans uddannelse som cand.mag. i historie og dansk og hans arbejdsmæssige baggrund, hvor han både har arbejdet ved et vinkompagni, været gymnasielærer og radiochef på lokalradioen. Hans fritidsinteresser som blandt andet omhandler cykling var også taget med.

Men hvad kan Knud Erik Hansen så blive, når han ikke længere er politiker? Det første forslag fra Politikernes Rekrutteringsservice var cykelmekaniker, så interessen for cykling måske kan blive hevet ind i jobverdenen.

‒ Vi har en rigtig god cykelforretning i Haslev. Ham benytter jeg selv, og der kunne jeg faktisk godt tænke mig at blive ansat, sagde Knud Erik Hansen.

Knud Erik Hansen kan også blive uddannelsesleder for de tekniske erhvervsuddannelser i Nordsjælland. Det kunne han også selv se som en god mulighed. Hvis han altså ikke skal cykle på arbejde.

‒ Der er 99 kilometer hver vej. Så skal jeg godt nok stå tidligt op, hvis jeg skal cykle, sagde Knud Erik Hansen.

LÆS OGSÅ Ældreboom kræver 3.000 ekstra SOSU'er om året

Nogle af de andre job, som blev foreslået borgmesteren, var alt fra sælger i Microsoft til voksenunderviser på Bornholm og mediekonsulent hos Vi Kvinder på Lolland/Falster.

‒ Jeg er god til at samarbejde med kvinder, så den tror jeg, at jeg er højt kvalificeret til, sagde Knud Erik Hansen.

Borgmesteren skulle selvfølgelig også have nogle internationale jobmuligheder. Der har han mulighed for at blive lærer i Sverige eller peacemaker hos FN i New York.

Det sidste job, borgmesteren blev foreslået, var også det, som skabte størst begejstring. Jobtilbuddet lød på at være DJ i Grønland.

‒ Nu overstår jeg lige valget, men det var nok det, som jeg blev mest overrumplet over. Det vil jeg seriøst overveje, sagde Knud Erik Hansen bagefter til Danske Kommuner.

Arrangementet blev holdt af Greater Copenhagen, Arbetsförmedlingen Skåne, Hovedstadens Rekrutteringsservice, Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland, Nordsjællands Rekrutteringsservice, Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Skåne.

LÆS OGSÅ Borgmester efterlyser autorisation til sosu-hjælpere
Emneord
Rekruttering

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Måske fremtidig DJ i Grønland Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger