16.06.2017 kl. 11.31
#fmdk

5 hurtige fra #fmdk

Har du også mistet overblikket over de mange tusinde tweets, facebookopslag og instagramposts? Fortvivl ej! Vi har støvsuget, sorteret, udvalgt og samlet os frem til fem højdepunkter fra Folkemødet på de sociale medier.

Kys det kloge hoved

Vi starter i den bløde ende med masser af kærlighed og nærvær. Søren Pind (V) og DTU’s rektor Anders Overgaard Bjarklev finder hinanden i et kærligt øjeblik i en debat om Danmarks fremtid i den globale konkurrence om de kloge hoveder.

 

 

 

 

 

Rumble in the jungle

Det var dog ikke alle steder, at debatterne endte i kys og kram. Superglobalisten Stine Bosse mod superstrammeren Inger Støjberg (V) slår gnister.

 

#kv17-fest

Men vi må ikke glemme hyggen. KL, Danske Regioner og Økonomi- og indenrigsministeriet kæmper hårdt for at holde dampen oppe frem mod kommunalvalget. Så de sparkede en valgfest i gang på Folkemødets første dag. Her er d’herrer Bent Hansen (S), Simon Emil Ammitzbøll (LA) og Martin Damm (V).

 

Russerne kommer

Traditionen tro markerede russerne, at Bornholm ligger ret tæt på deres interessesfære. En Folkemøde-deltager mener i hvert fald at have spottet en russisk flyver i nærheden af det bornholmske luftrum.

 

Tager du smøger med?

Og så slutter vi af med en kommentar til mærkelige mødeformer. Tweetet får lov til at tale for sig selv.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: 5 hurtige fra #fmdk Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger