Foto: Ishøj Kommune
Foto: Ishøj Kommune
13.06.2017 kl. 11.43

KL-chef bliver ny direktør i Ishøj Kommune

Marie Louise Madsen bliver den nye direktør for teknik, miljø, it og borgerservice i Ishøj Kommune. Hun kommer fra en stilling som kontorchef for teknik og miljø i KL.
tekst Rasmus Eiby

Et enigt ansættelsesudvalg i Ishøj Kommune har valgt Marie Louise Madsen som deres nye direktør for teknik, miljø, it og borgerservice. Hun starter i den nye stilling fra 1. august.

− Jeg glæder mig til at komme ud og bruge alt det, jeg kan, mere konkret og være med til at sætte mit præg tættere på borgere og virksomheder og i tæt samspil med politikerne. Ishøj er en alsidig, ambitiøs og attraktiv kommune, der både har by, erhverv, natur og kultur. En dynamisk kommune, hvor der er noget at lave, men også noget at lave det af, siger Marie Louise Madsen.

Hun kommer fra en stilling i Kommunernes Landsforening, hvor hun har været siden 2005. Først som konsulent, senere vicekontorchef, og fra 2015 har hun været kontorchef for teknik og miljø. Valget af Marie Louise Madsen glæder Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp.

− Vi får en kvinde på posten, der i kraft af sin stilling som kontorchef i KL for teknik og miljø har en stor viden om og erfaring med både teknik- og miljøområdet. Hun har ledelseserfaring, kan tænke strategisk og politisk, og så kender hun de aktuelle sager, opgaver og udfordringer, vi som kommune står overfor. Det kommer også Ishøj til gode, at Marie Louise Madsen har mange kontakter til andre kommuner og kan indhente erfaringer fra dem, siger borgmesteren.

Marie Louise Madsen afløser Inge Sørensen, der har været konstitueret teknik- og miljødirektør siden november 2016.

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: KL-chef bliver ny direktør i Ishøj Kommune Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger