Arkivfoto
Arkivfoto
12.06.2017 kl. 11.59

Gladsaxes borgmester går af

Karin Søjberg Holst (S) stopper 10. juli som borgmester i Gladsaxe. Hendes efterfølger bliver nuværende formand for seniorudvalget og socialdemokratisk spidskandidat, Trine Græse.
tekst Rasmus Eiby

Tidligere på året meddelte Gladsaxe borgmester Karin Søjberg Holst (S), at hun ikke genopstiller til kommunalvalget, men nu stopper hun også før tid. Helt præcist 10. juli. Det bliver den nye socialdemokratiske spidskandidat og nuværende formand for kommunens seniorudvalg, Trine Græse, der tager over. Karin Søjberg Holst fortsætter i Gladsaxes byråd perioden ud.

− Det har været et fantastisk liv i folkestyrets tjeneste, hvor jeg har haft det privilegium at være med til at udrette noget for andre – sammen med andre. Jeg har altid lagt vægt på at arbejde for brede, politiske løsninger. Derfor vil jeg gerne takke alle borgere, foreninger, virksomheder og andre, jeg har samarbejdet med i årenes løb til gavn for Gladsaxe. Og jeg er stolt over at kunne efterlade en kommune med en robust økonomi, høj velfærd til borgerne og godt samarbejdsklima i Byrådet, siger Karin Søjberg Holst i en pressemeddelelse.

Hun har været medlem af Gladsaxe Byråd i næsten 40 år, heraf har knap 15 som borgmester.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Gladsaxes borgmester går af Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger