Arkivfoto
Arkivfoto
06.12.2017 kl. 10.42

Borgmester for syvende gang

I Rødovre Kommune peger en enstemmig kommunalbestyrelse på Erik Nielsen (S) som borgmester. Det er syvende gang, at han kan få lov til at sætte sig i borgmesterstolen og denne gang med et absolut flertal.
tekst Amalie Guldborg Olesen

Selvom Socialdemokratiet og siddende borgmester Erik Nielsen fik absolut flertal efter valget med 11 ud af de i alt 19 pladser i kommunalbestyrelsen og 51,8 procent af stemmerne i Rødovre Kommune, er der nu lavet en bred konstituering.

Det er en enig kommunalbestyrelse, der alle peger på Erik Nielsen som borgmester endnu en gang, hvilket gør det til hans syvende periode på borgmesterkontoret. Derudover går 1. viceborgmester posten til Niels Spittau (DF) og 2. viceborgmesterposten til Peter Mikkelsen (EL). Det er et godt eksempel på, hvor bred konstitueringen er.

Borgmester Erik Nielsen er meget tilfreds med det brede samarbejde, der er blevet stablet på benene.

− Jeg er glad for, at det er lykkedes at lave en så bred konstituering. Det er et godt udgangspunkt for, at vi kan fortsætte det gode og konstruktive samarbejde mellem partierne, som vi har tradition for. Det er vist ingen hemmelighed, at der er andre steder, hvor politikerne har det lidt svært med hinanden, og det giver et dårligt indtryk. Vi får de bedste løsninger for Rødovre, når alle arbejder konstruktivt sammen for det lokalområde, som vi jo alle holder så meget af, siger han. amgo@kl.dk 

LÆS OGSÅ DF helt ude af Næstved

Mandatfordeling i Rødovre

( ) = 2013:

Socialdemokratiet: 11 (9)

Konservative: 3 (2)

Enhedslisten: 2 (2)

Socialistisk Folkeparti: 1 (1)

Dansk Folkeparti: 1 (3)

Venstre: 1 (2)

 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester for syvende gang Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger