Arkivfoto
Arkivfoto
04.12.2017 kl. 14.53

Der forhandles stadig på Fanø

Søndag sendte Christian Lorenzen fra Konservative på Fanø en skriftlig meddelelse til TV Syd, hvor der stod, at de nu forhandlede om en udvidelse af konstitueringsgruppen.
tekst Sille Olsen

Det Konservative byrådsmedlem på Fanø Christian Lorenzen har sendt en skriftlig meddelelse til TV Syd, hvor han fortæller, at der nu bliver forhandlet om at udvide konstitueringsgruppen, som består af Fanø Lokalliste, SF, Alternativet og Konservative.

− Vi ser gerne en udvidelse af konstitueringsgruppen – og i så fald handler det om at trække noget erfaring ind på de rette poster. Forløbet hidtil har dog desværre været dårligt håndteret. Det Konservative Folkeparti er ikke forhandlingsledende, men vi gør, hvad vi kan, fra vores position for, at man finder det rigtige politiske håndværk frem nu, skriver Christian Lorenzen i meddelelsen til TV Syd.

Lørdag indkaldte den nyvalgte borgmester Kristine Kaas Krog fra Fanø Lokalliste til et møde med alle øens partier. Tidligere på ugen havde hun fortalt den lokale presse, at hun ville forsøge at samle en bredere konstitueringsgruppe ved at invitere Venstre, Socialdemokratiet og Miljølisten med i forhandlingerne. Det fik Karen Jeppesen fra SF til at udtrykke sin utilfredshed med forløbet til TV Syd.

– Konstitueringsaftalen er faldet på gulvet, og jeg er skuffet over og faktisk lidt vred over at skulle læse på Facebook, at Kristine Kaas Krog åbenbart har inviteret alle andre med uden at informere os.

LÆS OGSÅ DF helt ude af Næstved

Kristine Kaas Krog står til at overtage borgmesterposten fra Erik Nørreby (V). Til sammen har den nuværende konstitueringsgruppe seks mandater ud af øens i alt 11. siol@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Der forhandles stadig på Fanø Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger