Arkivfoto
Arkivfoto
29.08.2017 kl. 10.34

Borgmesterkandidat vil kæmpe for ordentlig tone

Tilsyneladende går det ikke altid pænt for sig i Faaborg-Midtfyn, hvor den radikale borgmesterkandidater Søren Hillers efter eget udsagn blev kaldt "dit store røvhul" af en kollega. Han vil nu kæmpe for en ordentlig tone.
tekst Tom Ekeroth

Søren Hillers, der er borgmesterkandidat for Radikale Venstre i Faaborg-Midtfyn Kommune, går ifølge Fyns Amts Avis "ind i politik med en holdning om, at vi taler til hinanden med ordentlighed og respekt. Det vil jeg yde mit bidrag til. Det betyder også, at jeg siger fra, når jeg oplever det modsatte".

Det handler ifølge avisen om, at han hævder, at han tidligere på sommeren blev kaldt "dit store røvhul" på åben gade af den konservative politiker Andreas Møller. Denne nægter, at han har sagt sådan til den radikale kandidat, der er leder af Brobyskolerne i kommunen. Andreas Møller har siden trukket sig fra politik. Ikke på grund af det, som den fynske avis har døbt "røvhulssagen", men fordi han ifølge bladet skal være far.

Søren Hillers, der også er medlem af hovedbestyrelsen for Radikale Venstre, regner med, at partiet i Faaborg-Midtfyn vil gå fra nul til to pladser. tek@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmesterkandidat vil kæmpe for ordentlig tone Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger