05.01.2012 kl. 12.42

Kommunal-forskning samles

KREVI, AKF og DSI skal fusionere til ét nyt institut. Det skal udarbejde analyser og forskning på kommunalt og regionalt plan

Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut (KREVI), Anvendt KommunalForskning (AKF) og Dansk Sundhedsinstitut (DSI) skal fusionere til ét institut.

Regeringen vil til februar fremsætte et forslag om et nyt analyse- og forskningsinstitut under Økonomi- og Indenrigsministeriet.

- Instituttets hovedopgaver bliver at udarbejde analyser og forskning, som er anvendelsesorienteret og praksisnær i forhold til kommunernes og regionernes kerneydelser, står der i regeringens lovkatalog.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommunal-forskning samles Felter med * skal udfyldes
 
Af: Per-Olof Johansson
per-olof.dk
Den 05.01.2012 kl. 13:21

Hvem finder på det?

svar på: Kommunal-forskning samles

Det vil man altså gøre. Det kan jo godt være det er meget fornuftigt. Men det er jo kun en overskrift, så hvad og hvorfor må vi vente på til lovforslaget fremsættes.
Jeg har aldrig opfattet AKF som særlig 'uafhængig' men ser at det er organiseret som '...en selvejende institution under Indenrigs- og Sundhedsministeriet' . Længes efter at en ekspert tager dette udbredte begreb 'selvejende' ved vingebenet - det er rent 'Newspeak', når det offentlige ved at fjerne det økonomiske grundlag fra selvejende institutioner til enhver tid kan underminere 'selvejet'.

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger