29.02.2012 kl. 09.41

Tidligere turistchef forlader Udvikling Fyn

Lene-Marianne Nielsen stopper i sin nye funktion i Udvikling Fyn efter at have mistet ledelsesansvar
tekst Mads Anker

Den tidligere turistchef i Faaborg-Midtfyn Turistforening, Lene-Marianne Nielsen, har valgt at forlade sin nye stilling som turismekonsulent hos Udvikling Fyn A/S.

- Opgaverne i Udvikling Fyn tegner spændende. Men jeg har været rigtigt glad for at være turistchef og har haft det godt med at have ansvaret for at lede indsatsen, siger Lene-Marianne Nielsen.

- Nu, hvor den position ikke er en mulighed i Udvikling Fyn, synes jeg, tiden er inde til, at jeg siger farvel til Faaborg-Midtfyn, fortæller hun.

Da Udvikling Fyn A/S blev til ved årsskiftet, blev der ansat områdeledere med ansvar for både erhverv og turisme i de fem kommuner, der en er del af Udvikling Fyn A/S.

Det medførte, at to chefstillinger i Faaborg-Midtfyn blev til en. Her blev den tidligere erhvervschef John Mogensen den, der fik det øverste ansvar for erhverv og turisme.

Chefen ærgrer sig

Det var meningen, at Lene-Marianne Nielsen derefter skulle fungere som turismekonsulent hos Udvikling Fyn A/S, men det manglende ledelsesansvar fik hende altså til at trække stikket.

- Jeg blev allerede turistchef i en alder af 25 år, og dengang var jeg landets yngste i det hverv. Jeg har haft en dejlig tid i Faaborg-Midtfyn, hvor jeg har arbejdet nært sammen med turistforeningens bestyrelse, og jeg har også haft et godt samarbejde med John Mogensen, fortæller Lene-Marianne Nielsen. 

Den nye områdechef, John Mogensen, ærgrer sig over Lene-Marianne Nielsens beslutning.

- Jeg har kendt til Lene-Mariannes beslutning et stykke tid, men havde håbet på, at hun ville blive. Vi har jo en masse opgaver, som Udvikling Fyn A/S skal løfte på turismeområdet. Og der havde jeg håbet på, at vi kunne nyde godt af Lene-Mariannes kreativitet, erfaringer og store netværk, siger han.

Lene-Marianne Nielsen er endnu ikke klar over, hvad hun skal kaste sig over i fremtiden.

- Jeg vil den næste tid bruge mere tid sammen med min familie, og så må jeg efterfølgende finde ud af, hvad fremtiden skal bringe, forklarer hun.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere turistchef forlader Udvikling Fyn Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger