21.09.2011 kl. 13.13

Jubel over nye arbejdspladser

Transportvirksomheden DSV flytter til Høje-Taastrup og tager 700 arbejdspladser med sig

Hedehusene skal være hjemsted for transport- og logistikkoncernens nye danske hovedsæde. Byggeriet går i gang næste år, og når hovedsædet står klar i 2014, vil Høje-Taastrup Kommune få 700 nye arbejdspladser.

Borgmester Michael Ziegler (K) er ikke overraskende begejstret for den internationale virksomheds valg af Hedehusene og Høje-Taastrup Kommune.

- Det understreger vores position som en erhvervsvenlig kommune, og jeg håber, at DSV’s medarbejdere vil få øjnene op for kvaliteterne i byen med skønne naturområder og et rigt kulturliv, siger han.

Hurtig lokalplan

Fra DSV’s side roser man Høje-Taastrup Kommune for godt samarbejde.

- Lokalplanen kom hurtigt på plads. Infrastrukturen - som er meget vigtig for en transportvirksomhed - er i top. Det er tæt på Storkøbenhavn, og muligheden for at kunne udvide virksomheden i takt med, at det bliver nødvendigt, gjorde, at beslutningen var let at tage, siger vicedirektør Brian Winther Almind fra DSV.

DSV, der i dag har hovedsæde i Brøndby, er ikke den eneste, der har planer om at flytte til Høje-Taastrup. Kommunen forventer at få omkring 2.000 nye arbejdspladser i løbet de kommende år.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Jubel over nye arbejdspladser Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger