03.10.2011 kl. 06.28

En kommune, to kulturchefer

To mænd kan kalde sig kultur- og fritidschef i Frederikshavn Kommune. Deres fremtid skal nu afklares

Hvem er kultur- og fritidschef i Frederikshavn Kommune? Det spørgsmål er der ikke et rigtigt svar på. Der er faktisk to - både svar og chefer.

Thomas Østergaard og Jakob Dahlsgaard er begge indehaver af titlen. Thomas Østergaard var første mand i jobbet, mens Jakob Dahlsgaard har vikarieret under Østergaards langvarige sygdomsforløb. Nu er Østergaard tilbage på posten, men Dahlsgaard har stadig titel af kultur- og fritidschef.

Hvad er den af, har Nordjyske Stiftstidende spurgt direktør Heidi Becker-Rasmussen.

- Thomas Østergaard er kommet tilbage til sit arbejde, og det er vi rigtig glade for. Jakob Dahlsgaard er konstitueret kultur- og fritidschef, og det er han indtil videre. På et eller andet tidspunkt skal vi selvfølgelig have kigget på, hvordan det skal se ud, fortæller hun til avisen.

Underskriver sammen

Direktøren har ikke yderligere kommentarer til de to chefers fremtidige jobudsigt.

- Vi er midt i et budgetforlig, så jeg har ikke lyst til at kommentere det enkelte forhold mere, lyder det fra Heidi Becker-Rasmussen.

Foreløbig arbejder cheferne tilsyneladende sammen. Nordjyske Stiftstidende er i besiddelse af et brev fra kultur- og fritidsforvaltningen, der er underskrevet "Venlig hilsen Thomas Østergaard og Jakob Dahlsgaard".

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: En kommune, to kulturchefer Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger