29.11.2011 kl. 06.05

Reform-afklaring før jul

Strukturreformen skal have et eftersyn, mener regeringen. I løbet af december ved vi, hvornår det bliver

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) er kommet tættere på en afklaring af, hvornår og hvordan strukturreformen skal til eftersyn.

– Jeg regner med at kunne melde noget ud om evalueringen inden for få uger. Inden jul i hvert fald. Det er sådan planen er, siger hun til Danske Kommuner.

- Jeg ved, der er meget stor interesse om den her evaluering. Derfor ville det også være godt, hvis vi kan komme det stykke længere inden jul, fortæller Margrethe Vestager.

Meget vand er løbet i åen

Ministeren mener, at det er ved at være tid til at gå reformen efter.

– Der er løbet vand i åen siden reformen blev indført, og nu er det tid til at give den et serviceeftersyn. I mit hoved handler det om at undersøge, om vi har den struktur, der understøtter den modernisering af den offentlige sektor, som regeringen har sat på dagsordenen, siger Margrethe Vestager.

- Jeg synes ikke det er for tidligt. Så havde vi jo ikke skrevet det i regeringsgrundlaget, siger økonomi- og indenrigsministeren.

Læs mere om økonomi- og indenrigsministerens tanker om evalueringen af strukturreformen i Danske Kommuner nr. 33, der udkommer denne uge.

 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Reform-afklaring før jul Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger