17.11.2011 kl. 10.24

Syvårig brandstifter fjernet fra familie

Den yngste af de sigtede for brandestiftelse i Esbjerg er tvangsfjernet. Advokat raser over håndteringen af sagen
tekst Mads Anker

Blandt de ti børn og unge, der er sigtet for at stifte flere brande i Esbjerg Kommune, er en syvårig dreng blevet fjernet fra hjemmet. Det oplyser drengens advokat.

- Der er sket det, at drengen er blevet fjernet fra familien og anbragt på en institution, siger advokat Mikkel Nielsen til TV 2.

Advokaten er meget utilfreds med politiets håndtering af sagen. Den syvårige dreng blev nemlig hentet lørdag aften klokken 22.30 og afhørt i to timer.

- Man skal have en grund til at anholde folk. Også selv om det er en syvårig, vi taler om. Og én af de grunde er ,så vidt jeg er orienteret ,ikke opfyldt på det tidspunkt, så de havde rent faktisk ikke lov til at komme slæbe ham med på det tidspunkt, fortæller Mikkel Nielsen. 

- Når en lille dreng på syv år ligger og sover klokken 22.30, er der ikke noget i vejen for, at man ikke kan vente til søndag formiddag eller mandag morgen for den sags skyld, siger han.

Ifølge TV 2 er tvangsfjernelsen af den syvårige dreng kun midlertidig. Drengens 17-årige storebror er også sigtet i sagen, men er dog ikke blevet fjernet fra hjemmet.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Syvårig brandstifter fjernet fra familie Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger