15.11.2011 kl. 15.58

Sælger stadion i lunser

Kolding Kommune sætter snart Koldings gamle stadiongrund til salg
tekst Mads Anker

Det er hverken nemt at sælge boliger eller jord i dag. Alligevel vil Kolding Kommune forsøge at få solgt grunden, som har huset byens stadion, der blandt lokalbefolkningen også er kendt under navnet Ørneborgen.

Kommunen har gennem flere år ønsket at flytte stadion fra midtbyen til Vonsild og derefter lave den gamle stadiongrund om til bolig- og erhvervsområde. Stadiongrunden på 17 hektar er snart klar til salg.

- Nu begynder vi at lave lokalplanen og så udbyder vi det første areal ind mod bymidten i løbet af vinteren og foråret, siger formanden for plan - og miljøudvalget, Christian Kloppenborg-Skrumsager (V) til P4 Trekanten.

Det første er det sværeste

Den store stadiongrund skal hakkes op i småbidder, så det bliver mere overkommeligt at købe jorden.

- Det er ikke så nemt at sælge grunde i disse tider, men omvendt bliver vi nødt til at prøve og derfor gør vi det i små bidder, siger Christian Kloppenborg-Skrumsager.

- På den måde tror jeg godt, vi kan få held med at sælge. Det er jo altid det første, der er sværest. Derfor vil det nok også være til lidt lavere priser, forklarer han.

Christian Kloppenborg-Skrumsager håber, at kommunen kan sælge alle bidder af den 17 hektar store stadiongrund til boliger og erhverv inden for fem til otte år.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Sælger stadion i lunser Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger