19.12.2011 kl. 19.38

Betalingsring skaber splid i byråd

S og SF i Lyngby-Taarbæk kan ikke bakke op om borgmesterens udtalelser om betalingsringen

I sidste uge kom 15 borgmestre i Omegnskommunernes Samarbejde med en kritik af regeringens planlagte betalingsring i København.

Den kritik er SF og S i Lyngby-Taarbæk Kommune dog langt fra enig med borgmester Søren P. Rasmussen (V) i. De er især utilfredse med, at byrådet ikke er blevet konsulteret inden udmeldingen, skriver lokalavisen.dk.

- Jeg er ikke blevet spurgt, inden vi hoppede på udtalelsen fra Omegnskommunernes Samarbejde. Det tror jeg heller ikke, andre er, siger Simon Pihl Sørensen (S).

SF: Kollektiv trafik skal styrkes

I SF er man heller ikke enig med borgmesteren og Omegnskommunernes Samarbejdes udtalelser.

- At Søren P. Rasmussen og Venstre er modstander af betalingsringen er ikke noget nyt. I SF mener vi, at den kollektive trafik skal styrkes, og forureningen fra bilerne sættes ned. En miljøring vil være et godt middel til at nå det mål. Derfor tegner borgmesteren overhovedet ikke SFs holdninger i denne sag - og vi er i øvrigt heller ikke blevet spurgt, siger Hans Henrik Madsen (SF).

K: Ringen skal bekæmpes

De Konservative ser dog helt anderledes på sagen og vil gøre, hvad de kan for at standse betalingsringen.

- Vi er ikke blevet spurgt til indholdet af det konkrete brev, der derfor må stå for borgmesterens egen regning. Vores holdning til betalingsringen er klar – den skal bekæmpes med alle tilgængelige midler og derfor er det alt for tidligt at kaste håndklædet i ringen, siger Sofia Osmani (K) til lokalavisen.dk.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Betalingsring skaber splid i byråd Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger