13.12.2011 kl. 10.47

Topchef bliver projektdirektør

Afgående kommunaldirektør Søren Adsersen skal være projektdirektør for nyt byudviklingsprojekt
tekst Mads Anker

For lidt over en måned siden meddelte Søren Adsersen, at han forlader sit job som kommunaldirektør i Fredericia Kommune til sommer, hvor han fylder 60 år. Det bliver dog ikke til fordel for en seniortilværelse med golf eller god tid til at læse bøger.

Søren Adsersen skal nemlig være projektdirektør i Ringkøbing K, der er et byudviklingsprojekt, som skal udvikle en ny bydel ved Ringkøbing.  

- I sin tid som kommunaldirektør har Søren Adsersen blandt andet været dybt involveret i udviklingen af det 600 hektar store erhvervsområde DanmarkC og i arbejdet med udviklingen af FredericiaC, siger Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand i Ringkøbing K og tidligere borgmester i Fredericia for Socialdemokraterne.

Stor erfaring som topleder

- Søren Adsersen har både stor erfaring fra andre markante arealudviklingsprojekter og mange års erfaring som topleder. Vi er derfor glade for at kunne præsentere Søren Adsersen som projektdirektør i Ringkøbing K, fortæller Uffe Steiner Jensen.

Søren Adsersen glæder sig til sit nye job.

- Det er en interessant udfordring at skulle udvikle en helt ny bydel af høj kvalitet, som både bidrager til at fastholde og tiltrække borgere til et område uden for de traditionelle vækstcentre, forklarer han.

Søren Adsersen er uddannet geograf fra Aarhus Universitet i 1980. Han kom til Fredericia i år 2000 efter 10 år på posten som kommunaldirektør i Hillerød Kommune.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Topchef bliver projektdirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger