23.08.2011 kl. 12.37

Vil smide p-kontrol på porten nu

Hjørrings borgmester vil af med Parkeringskontrol Nord med det samme. FOA melder om chikane mod p-vagter

Episoden i lørdags, hvor et par fik en parkeringsbøde, mens de var inde på rådhuset for at blive gift, har fået Hjørrings borgmester Arne Boelt (S) op i det helt røde felt.

Han vil derfor drøfte med byrådet om kommunen skal købe sig fra af sin aftale med Parkeringskontrol Nord, der ellers først udløber til nytår.

- De jagter nu alt og alle, og derfor synes jeg, vi skal undersøge, om vi kan komme ud af aftalen med dem allerede nu. Ellers bliver de sidste måneder et rent helvede, siger han til Nordjyske.

Burde have vidst at der var bryllup

Mandag måtte borgmesteren sande, at bøden fra i lørdags ikke stod til at ophæve.

Parkeringskontrol Nord har tidligere forklaret sig med, at den p-vagt, der udskrev vagt ikke kunne vide, at der var et bryllup i gang på rådhuset.

- Hvis man er p-vagt lørdag formiddag og ikke ved, at er der vielser på rådhuset på det tidspunkt, så er vi kommet så langt ud, at vi er nødt til at spørge, om vi kan komme ud af det her.

Chikanerer p-vagterne

Det er tilsyneladende ikke kun borgmesteren, der er frustreret. Fagforbundet FOA melder om flere tilfælde af verbal chikane mod p-vagterne.

- Folk har sagt til parkeringsvagterne: "I kan se vores borgmester er imod jer. Nu ryger I snart ud". Manden med blokken har fået en rolle, som han slet ikke skulle have haft, siger Peter Ottosen, der er formand for teknik- og servicesektoren i FOA.

Den kritik har Arne Boelt ikke meget til overs for.

- Hvis man trækker i en uniform og udfører et sådant arbejde, så skal man have ekstra agtpågivenhed i forhold til, hvordan man gebærder sig, lyder det fra borgmesteren.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vil smide p-kontrol på porten nu Felter med * skal udfyldes
 
Af: John Sørensen
Djurs Vinduespolering
Den 25.08.2011 kl. 09:24

Forhadte P. Vagter

svar på: Vil smide p-kontrol på porten nu

Jeg og andre firmaer i arbejde (på hovedgaden i Rønde et firma opsatte borde og øl udskænkning) kom P.Vagten lige da jeg paserede, samme P. vagt har været efter undertegnede under mit arbejde.

Af: dennis
Den 25.08.2011 kl. 12:36

maa jeg ikke nok

svar til John Sørensen: Forhadte P. Vagter

John min gode onkle jeg har sagt til dig at en P.Vagten er en person der ikke kunne blive politi
og naar han enlig har chancen for at svinge staven saa goer han det gerne for at vise sin magt over poeblen
som bare maa staa til skude naar han slaar til
sordan er rattergangen i danmark uden en dommer

Til denne avis/magasin de bukstaver/ord man skal skrive ind for at maa poste sin komotar er Udmulig for en person som er ordblind det tog mig lang tid at faa hjelp til at laese disse bukstaver

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger