22.08.2011 kl. 06.04

Par fik p-bøde under brylluppet

Hjørrings borgmester er rasende på Parkeringskontrol Nord, der chikanerer borgerne

I fredags var Hjørring Kommunes forhold til Parkeringskontrol Nord anstrengt. Men i lørdags gik det til edderspændt rasende. 

Som så mange andre lørdage forestod borgmester Arne Boelt (S) tre vielser på byens gamle rådhus. Men da det første par havde fået papir på hinanden kom brudens far og fortalte, at der havde været en p-vagt forbi med en 'hilsen'.

- Og ganske rigtigt. Der sidder en p-bøde på 510 kroner i viskeren på den her gamle, smukt pyntede brudevogn med kalechen trukket tilbage. Det er ren chikane efter min opfattelse, siger borgmesteren til DR Nordjylland.

Vil ændre p-reglementet

Kommunen har længe været utilfreds med Parkeringskontrol Nord og har derfor opsagt samarbejdet fra årsskiftet. Men indtil da vil borgmesteren forhindre, at flere brudepar får en parkeringsbøde i bryllupsgave.  

- Området foran det gamle rådhus skal tages ud af parkeringsreglementet. Der skal ikke vise sig en p-vagt her uden for længere. Det er fuldstændig vanvittigt, siger Arne Boelt, der nu har bedt teknisk direktør Andreas Duus om at ændre reglementet.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Brudepar fik p-bøde under bryllup Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger