22.08.2011 kl. 09.43

Embedsmænd føler sig trådt på

Esbjergs teknik- og miljøforvaltning afviser at have begået fejl i byrådsmedlemmers byggesag

Dansk Folkepartis byrådsmedlemmer Freddie H. Madsen og Kim Madsen taler usandt, når de beskylder teknik- og miljøforvaltningen i Esbjerg for indirekte at være skyld i at der skete fejl i deres byggesag.

Madsen, der er far og søn, hævdede at kommunens database er mangelfuld og at de derfor troede, at der ikke var nogen tinglyst klausul på ejendommen.

Frustration på rådhuset

- Jeg sidder med en række medarbejdere, der synes, at det er træls at få at vide, at de ikke har udleveret nødvendige dokumenter og ikke har orden i deres ting, siger planchef Peter Bagge til JydskeVestkysten.

Han fastslår, at man må gå til retten for at få tinglyste servitutter, men at kommunen selvfølgelig oplyser om dem, hvis man har kendskab til dem.

Burde holde sig for god til den slags

Formanden for plan- og miljøudvalget, John Snedker (S), er ikke imponeret over de to DF-politikeres forsøg på at tørre egne fodfejl af på embedsværket.

- Jeg synes, det er en uskik, at man i en politisk debat udstiller kommunens dygtige medarbejdere. Der bør man som politiker holde sig for god til, siger han til avisen.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Embedsmænd føler sig trådt på Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger