18.08.2011 kl. 06.04

Politikere byggede uden tilladelse

En forglemmelse giver to lokalpolitikere fra Esbjerg røde ører og betyder, at de må frem med farvepenslen

Et er regler at kende, et andet er at følge dem.

Det synes at være moralen i en byggesag fra Esbjerg. Ejeren af det implicerede hus er nemlig den forhenværende og mangeårige formand for kommunens plan- og miljøudvalg, Freddie H. Madsen (DF), og beboeren er hans søn, Kim Madsen (DF), der sidder i udvalget.

Må have penslerne frem

Far og søn har ignoreret en såkaldt tinglyst deklaration på ejendommen, og det er udvalgsmedlemmerne ikke rede til at se igennem fingre med. Deklarationen fastslår, at tagene i området skal bestå af eternitskifer med zinkafsluttede gavle, ligesom husene skal være i røde mursten.

Problemet er blot, at Madsens hus er vandskuret, hvidmalet og beklædt med sorte, blanke stålplader.

Udvalgsformand John Snedker oplyser til JydskeVestkysten, at et enigt udvalg - minus Kim Madsen, der grundet inhabilitet var sendt uden for døren - har pålagt Freddie H. Madsen at male huset i en passende murstensrød farve.

Fejl i database

Familien Madsen forklarer sig med, at der, da de konsulterede kommunens digitale database, ikke lå nogen klausul på ejendommen, og at de derfor først opdagede brøleren, da de kiggede på skødet.

- Men nu får vi malet huset rødt. Det har jeg ikke noget imod. Det bliver det kun pænere af, siger Freddie H. Madsen til avisen.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Politikere byggede uden tilladelse Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger