29.09.2010 kl. 16.48

S-formand dømt for spritkørsel

Tidligere by- og regionsrådsmedlem Tommy Kamp fra Køge har fået betinget fængsel

Kombinationen af alkohol og bilkørsel kostede Tommy Kamp (S) hans politiske karriere. Nu koster den ham også en bøde på 12.500 kroner, 30 timers samfundstjeneste og 20 dages betinget fængsel.

Kort inden valget i 2009, hvor han var kandidat til det sjællandske regionsråd, blev Køge-politikeren blev standset med en promille på 2,08. Han blev efterfølgende valgt, men kort efter valget besluttede han sig at trække sig.

Ifølge Dagbladet Køge indrømmede Tommy Kamp i retten, at han havde drukket nogle øl inden anholdelsen den 14. november sidste år. Han erkendte også, at han var blevet standset i sin bil i spirituspåvirket tilstand ved dette års Skanderborgfestival, selv om han var blevet frataget sit kørekort.

Politikeren modtog den betingede fængselsdom på stedet. Med dommen følger frakendelse af retten til at køre bil i tre år.

Tommy Kamp, der er tidligere byrådsmedlem i Køge, er stadig formand for Socialdemokraterne i hjemkommunen. Om onsdagens dom få konsekvenser for den del af hans politiske virke, vides endnu ikke.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: S-formand dømt for spritkørsel Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger