09.04.2008

Stor interesse for kommunal fryns

Hver tredje medarbejder i Hedensted Kommune har sagt ja tak til billigt bredbånd, sundhedsforsikring og andre frynsegoder. Det er væsentligt flere end i private virksomheder, påpeger kommunen

Kommunalt ansatte er ivrige efter at få del i personalegoder. Det konkluderer man i Hedensted Kommune, der som den første i landet har valgt at give sine medarbejdere adgang til fryns på linje med private virksomheder. 30 procent af medarbejderne har sagt ja til et eller flere tilbud, hvor det typisk ligger på 20 procent i den private sektor.

Topscoreren er det billige avisabonnement. Hele 441 ansatte i Hedensted Kommune vil nu få rabat på avisen i kraft af deres job. 336 får billig bredbånd, mens 301 Hedensted-medarbejdere har tilmeldt sig en privat sundhedsforsikring gennem kommunen.

Kommunen tilbyder også rabat på motion. 841 medarbejdere var i forvejen tilmeldt et fitnesscenter, og med 159 nye medlemmer dyrker 1.000 kommunalt ansatte i Hedensted nu motion til nedsatte priser.

Som foregangskommune er Hedensted klar til at dele ud af sine erfaringer. Det sker på to workshops i næste uge, hvor repræsentanter fra 23 kommuner og en region er tilmeldt.

- Formålet er at give en helt praktisk viden og inspiration til de kommuner, som overvejer at tilbyde medarbejderne en bred vifte af personaletilbud. At så mange har tilmeldt sig, viser, at vi har fat i noget rigtigt, siger borgmester Jørn Juhl Nielsen (S).

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Stor interesse for kommunal fryns Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger