22.10.2007

Meget genbrug i kvalitetsreform

En stor del af forslagene i regeringens kvalitetsreform er allerede vedtaget, viser en gennemgang foretaget af Socialdemokraterne. Det er fup og svindel, siger gruppeformand Carsten Hansen

Gamle forlig og aftaler blev læst flittigt igennem, da regeringen skulle udforme forslagene til en kvalitetsreform. Det mener Socialdemokraterne, der vurderer, at 78 af de 168 forslag i reformen er hentet fra gamle aftaler og forlig.

Ifølge partiet skal størstedelen af pengene til kvalitetsreformen desuden hentes fra andre puljer som for eksempel globaliseringsaftalen og kommuneaftalerne.

Socialdemokraternes gruppeformand Carsten Hansen beskylder regeringen for snyd.

- Det viser, at regeringen har måttet opfinde en reform over hals og hoved for at give modspil til vores løfter om bedre velfærd. Det halve er jo fup og svindel, når det er allerede er blevet vedtaget og markedsført over for vælgerne andre steder, siger han til Fyens og Nordjyske Stiftstidender.

Finansminister Thor Pedersen (V) og indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holder ferie og ønsker ikke at kommentere sagen.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Meget genbrug i kvalitetsreform Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger