02.10.2007

Kun få kender kvalitetsreformen

De fleste vælgere ved ikke, hvad regeringens kvalitetsreform indebærer. De Konservatives politiske ordfører Pia Christmas Møller erkender, at det kan være et problem for regeringen

To ud af tre vælgere ved ikke, hvad regeringens kvalitetsreform går ud på. Og kun én ud af fem danskere tror, at regeringens udspil kan være med til at hæve kvaliteten af den offentlige service. Det viser en ny måling lavet af Greens Analyseinstitut

Pia Christmas Møller, politisk ordfører for De Konservative, kan godt se, at regeringen har et problem med at få kommunikeret deres planer ud til borgerne. Men hun tror, at flere vil finde ud af, hvad kvalitetsreformen indeholder, når reformen skal forhandles på plads i løbet af den næste måned.

- Men det kræver et vist medspil fra medierne, som skal være rede til at give faktaoplysninger og ikke bare konfliktvinkler, siger Pia Christmas Møller til Børsen.

Den nye undersøgelse viser helt nøjagtigt, at 69 procent af de adspurgte ikke kender indholdet af kvalitetsreformen. Det er dog et bedre resultat end en lignende undersøgelse i april, hvor hele 81 procent ikke kendte den.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kun få kender kvalitetsreformen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger