11.06.2007

FOA vil ud af trepartsforhandlinger

Regeringen har ingen intentioner om at gøre hverdagen lettere for offentligt ansatte. Det mener FOA-formand Dennis Kristensen, der nu opfordrer sin bestyrelse til at forlade forhandlingerne om kvalitetsreformen

Fagbevægelsens deltagelse i trepartsforhandlingerne om regeringens kommende kvalitetsreform er i fare. Ifølge FOA-formand Dennis Kristensen er der ikke noget perspektiv i at deltage, så han vil derfor bede forbundets bestyrelse om støtte til at forlade forhandlingerne.

- Jeg kan ikke få øje på, at regeringen bidrager med noget. Der er ingen konkrete bud på, at regeringen vil skabe en bedre hverdag for de offentligt ansatte. Og det var hele formålet, at de skulle mærke en forskel, siger han til Ritzau.

Ifølge Ugebrevet Mandag Morgen er flere centrale personer i fagbevægelsen meget utilfredse med regeringens udspil til reformen. Oplægget rummer mest bløde hensigtserklæringer, hvor det burde rumme konkrete bud på, hvordan man forbedrer arbejdsvilkårene og kvaliteten i det offentlige, lyder kritikken.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: FOA vil ud af trepartsforhandlinger Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger