23.02.2007

Vil have mere fryns til besparelsesramte

SF i Esbjerg mener, det er for fedtet, at kommunens ansatte selv skal betale for kaffen og får det nu undersøgt. Men personalet bekymrer sig mere om de planlagte besparelser, mener S

Esbjerg Kommunes ansatte betaler selv for den kaffe de drikker. Det er for fedtet, mener Knud Jager Andersen (SF) fra byrådet, og direktionen vil nu undersøge, hvordan frynseordningerne er andre steder.

Men frynsegoder er ikke noget, der står særligt højt på de ansattes dagsorden lige nu, mener Hans Erik Møller (S). Det ser nemlig ud til, at Esbjerg Kommune skal spare 18,9 millioner kroner, som borgmester Johnny Søtrup (V) i første omgang regner med skal hentes ved at lade stå ubesatte stillinger tomme i tre måneder.

Det mener Hans Erik Møller er en skidt idé.

- Det ville da om noget gøre personalet endnu mere stresset. For eksempel er der allerede ni, der har sagt op på jobcentret, som så skulle miste tre gange ni måneders løn. Det er over to årsværk, man bare trækker ud. Det vil stresse personalet og give dårligere service, siger han til Jyske Vestkysten.

Han ser hellere, at kommunen tager pengene fra kassebeholdningen.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vil have mere fryns til besparelsesramte Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger