18.04.2007

Lokalpolitikere skal skaffe KD i Folketinget

Byrådsmedlemmerne Jens Ove Kjeldsen og Christian Bjerre fra Herning Kommune skal hjælpe Kristendemokraterne tilbage i Folketinget. De er netop blev valgt som kandidater i Herning

På landsplan har det været så som så med Kristendemokraternes indflydelse, siden partiet røg ud af Folketinget i 2005. I Herning Kommune sidder de kristelige stadig med ved beslutningernes bord, og den succes skal nu overføres til landspolitik.

Partiets to byrådsmedlemmer er netop blevet valgt som folketingskandidater i de to valgkredse, der dækker Herning Kommuner. Jens Ove Kjeldsen er kandidat i sydkredsen, mens Christian Bjerre tager sig af nordkredsen.

I sin tale til opstillingsmødet lagde Jens Ove Kjeldsen vægt på, at der er brug for flere med kommunal erfaring på Christiansborg.

- Udviklingen går direkte i den forkerte retning. Der sker en større grad af central styring med øgede lovkrav og nye regler om kontrol og registreringer ude i kommunerne, konstaterede han ifølge Dagbladet Holstebro-Struer.

Jens Ove Kjeldsen sad inden kommunalreformen i byrådet i den gamle Herning Kommune, mens Christian Bjerre var medlem af kommunalbestyrelsen i Trehøje.

Foruden Herning Kommune står Kristendemokraterne i dag stærkest i nabokommunen Ringkøbing-Skjern, hvor de har tre byrådsmedlemmer.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Lokalpolitikere skal skaffe KD i Folketinget Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger