14.02.2006

Ingen sag mod århusianske socialrådgivere

I efteråret rettede et revisionsselskab hård kritik mod det økonomiske rod i Århus Kommunes arbejdsmarkedsafdeling. Men der er ikke grundlag for at indlede en tjenstlig sag, vurderer kommunen selv

Selv om arbejdsmarkedsafdelingen i Århus Kommune fik stærkt kritiske revisionspåtegninger af kommunens eget revisionsselskab tre år i træk, er der ikke grundlag for at rejse en sag mod afdelingens medarbejdere.

Det har kommunens borgmesterkontor afgjort, efter byrådet i efteråret besluttede at iværksætte en undersøgelse.

Revisionsfirmaet Ernst & Young påpegede i den seneste revisionspåtegning, at der var fejl i op imod halvdelen af sagerne fra afdelingen. Men fejlene skyldes hverken uagtsomme handlinger eller undladelser fra afdelingens medarbejder, og dermed er der ikke grundlag for at rejse tjenstlige sager, konkluderer borgmesterkontoret.

Det glæder den tidligere social- og beskæftigelsesrådmand Flemming Knudsen (S).

- Jeg var i efteråret ærgerlig over, at konstatere, at medarbejderne på den måde blev hængt ud i gabestokken og brugt i valgkampen. Men nu er al den kritik fejet af bordet, siger han til Jyllands-Posten.

Den nye rådmand Gert Bjerregaard (V) hæfter sig ved, at det ikke er de samme fejl, medarbejderne har begået gennem årene.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ingen sag mod århusianske socialrådgivere Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger