SENESTE NYT OM KV21

Eks-viceborgmester dømt for krænkende billeder

Mikkel Dragmose-Hansen (SF), der indtil for to måneder siden var partiets spidskandidat til kommunalvalget i Middelfart samt regionsrådet, er blevet dømt for at have videregivet billeder af stærk seksuel karakter.

Borgmester trækker sig som spidskandidat

Karsten Nielsen (V) tror ikke, han vil blive genvalgt – men kan ikke trække sig helt som kandidat.

Tæt kamp om taktstokken i Esbjerg

Uanset hvem der vinder valget, bliver det en ganske kneben sejr i Esbjerg, hvor de politiske blokke er næsten lige store. Social­demokratiet mener, byen er gået i stå under de 28 år med ­Venstre i spidsen, mens Venstre lægger op til at fortsætte kursen og det brede samarbejde til daglig.

FOR ABONNENTER

Socialdemokratiet vil være størst – igen

Socialdemokratiet vil være det største parti på det kommunalpolitiske landkort, sikre sig flere borgmesterposter samt holde på dem, partiet allerede har. Opbakningen til regeringspartiet mærkes ude i det kommunale landskab.

FOR ABONNENTER

Nye Borgerlige vil tidoble antallet af mandater

10 sæder i byrådssalene rundt om i Danmark skal gerne være faldet i Nye Borgerliges hænder efter kommunalvalget, lyder det fra partiet, der spår sig selv gode chancer.

FOR ABONNENTER

Den er hjemme for S

FOR ABONNENTER

Racismedømt lokalpolitiker stiller op til KV21

Den racismedømte Karsten Holt Larsen fra partiet "Danmark Først" stiller op til KV21 i Vejle. Hvis han bliver valgt, træder reglerne om valgbarhed i kraft.

Flere højborge kan falde

I en hel del kommuner i Region Syddanmark er valget ret forudsigeligt. Andre steder er det så spændende, at det ikke på forhånd er muligt at udpege en oplagt vinder.

FOR ABONNENTER

Partier isolerer borgmester fra valgforbund

Kun Liste M, der er stiftet af en udbryder af Socialdemokratiet, vil i valgforbund med borgmester Ole Bjørstorps Ishøjlisten. Partierne kræver fornyelse på borgmesterposten.

For hver fjerde ung bliver en konkret sag afgørende ved valget

27 procent af de unge regner med, at en enkelt lokal sag bliver afgørende for, hvor de sætter deres kryds ved kommunalvalget.

Skriv hvad du søger