Velkommen til Danske Kommuners Jobmarked

 

 

VejdirektoratetJurist med flair for digital forvaltning og lyst og evne til at samarbejde

Vejdirektoratet, København

Dine opgaver:

  • Du skal være tovholder og koordinator for forvaltningsretlige standarder, hvor du blandt andet skal udarbejde paradigmer for afgørelser på tværs af organisationen.
  • Du skal LEANE processer og fremme digital forvaltning i samarbejde med vores IT-afdeling.
  • Du skal bistå vores team for erstatningssager i forhold til skader uden for kontrakt, retssager og forlig.

I dagligdagen vil du have en afvekslende og udadvendt funktion, da du vil have en løbende dialog og kontakt med kolleger med anden faglig baggrund og med advokater og forsikringsselskaber. Det er derfor vigtigt, at du trives med en bred kontaktflade og kan håndtere de forskellige tilgange til dialog, du møder i din hverdag, på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.

VejdirektoratetSpecialkonsulent i miljøret til vores juridiske afdeling

Vejdirektoratet, København

Vejdirektoratet får travlt de kommende år med planlægning og udførelse af små og store nye vejprojekter. I den forbindelse søger vi en skarp jurist med personligt drive og gerne med erfaring fra miljøområdet.

Du skal fungere som husadvokat inden for de miljøretlige problemstillinger i krydsfeltet mellem jura og vejfaglige opgaver. Vejdirektoratet er omfattet af en lang række miljøretlige regler, herunder VVM-reglerne, vandløbsloven, miljøbeskyttelsesloven, spildevandsreglerne, naturbeskyttelsesloven mv. Du forstår at formidle miljøretten til andre faggrupper i organisationen på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.

Som husadvokat strækker dine opgaver sig fra intern ad hoc-rådgivning inden for miljøretlige og forvaltningsretlige spørgsmål til rådgivning i forbindelse med planlægnings- og anlægsprojekter samt intern undervisning.

Holbæk KommunePersonalejuridisk konsulent

Holbæk Kommune

Har du personalejuridisk erfaring og lyst til et udfordrende og varieret job i HR-Personaleteamet? Er du juridisk skarp indenfor det ansættelsesretlige område? Kan du rådgive direktører, chefer og ledere i svære personalejuridiske sager? Så hører vi rigtig gerne fra dig, da en af vores kolleger efter mange år i Holbæk har valgt at søge nye udfordringer.

I HR-Personaleteamet får du 2 topmotiverede og kompetente kolleger, der værdsætter en uformel omgangstone. Vi løser en bred vifte af spændende og udfordrende opgaver, både selvstændigt indenfor vores respektive kerneområder og i fællesskab. Vi prioriterer faglig sparring i hverdagen og udnytter hinandens styrker, så du får god mulighed for at booste dine faglige og personlige kompetencer hos os.

Skriv hvad du søger