Velkommen til Danske Kommuners Jobmarked

 

 

Silkeborg KommuneTeknik- og Miljøchef til en af Danmarks store vækstkommuner

Silkeborg Kommune

Vil du være chef for Teknik og Miljø i et af Danmarks mest attraktive områder? I en af Danmarks helt store vækstkommuner? Silkeborg Kommune søger en ny chef for teknik- og miljøområdet. En chef der samtidig bliver medlem af kommunens koncernledelse.

Som Teknik- og Miljøchef er du en del af koncernledelsen, som består af direktionen og cheferne for kommunens ti afdelinger og stabe. Koncernledelsen er kommunens øverste koordinerende strategiske ledelsesforum og som Teknik- og Miljøchef har du i koncernledelsen, med afsæt i dit eget fagområde, ansvar for aktivt at medvirke til at udvikle, koordinere, aftale og realisere tværgående initiativer.

Du kommer til at stå i spidsen for hele teknik- og miljøområdet. Du får ansvaret for fem veluddannede, selvstændige og kompetente ledere og ca. 250 dygtige og engagerede medarbejdere

KommuneKreditAmbitiøs SOUSCHEF til nyoprettet stilling

KommuneKredit, København

Har du lyst til at arbejde med udlån og leasing til kommuner, regioner og kommunale selskaber i Danmark? Har du mod på at opbygge og udvikle en nyoprettet stilling som souschef og højre hånd for kundedirektøren, hvor I sammen har ansvaret for at lede afdelingens aktiviteter? Så har vi et spændende job til dig i KommuneKredit.

Du bliver ansat i afdelingen Udlån og Leasing, som blev dannet i august 2018 efter en sammenlægning af KommuneKredits udlånsafdeling og leasingafdeling.

Du vil som souschef blive en del af en faglig stærk afdeling, og én af opgaverne bliver at få Udlån & Leasing til at fremstå og samarbejde som én samlet afdeling. Vi har et strategisk mål om professionalisering.

Skriv hvad du søger