Else-sagen

Af: Niels Højberg, stadsdirektør, Aarhus Kommune

Den: 26.01.2021 kl. 16:42

Det var en meget beklagelig og uacceptabel behandling, som TV 2’s skjulte optagelser viste. I starten fokuserede vi meget på det lovlige i det med skjulte optagelser, beboer og medarbejder. Det var en fejl, selvom vi fik medhold i fogedretten og landsretten. Det kom til at skygge for hele det konkrete arbejde med at løse problemet og skabte en større unødvendig politisk konflikt. Det var en forkert prioritering. 

Byrådet har efter en hård proces besluttet en ombygning af den afdeling, der har ansvaret for plejehjemmene og sundhed og omsorg, hvor der er mere fokus på faglig ledelses og daglig drift.

Krisen omkring Else-sagen, og den diskussion, der har været af kvalitet, har givet os ekstra energi til at arbejde med at finde ud af få en ny forståelseramme, hvor vi skruer ned for systemperspektivet og skruer op for borgerperspektiv.

Kommenter denne debat
Svar på dette indlæg: Else-sagen Felter med * skal udfyldes
 
Af: Brian Sten Larsen
Borger og tidligere Whistleblower i Aarhus
Den 08.03.2021 kl. 09:17

Desværre ikke enestående i Aarhus kommune

svar på: Else-sagen

Desværre har min familie og jeg ( er Else’s søn), været udsat for meget aggressivt og uduelig embedsførelse i disse tilfælde.
Man vil hellere gå efter whistleblower og Borger der klager end at indrømme sine fejl. Dette får desværre følger, da Borgerne / arbejderne svigtes af Bedsmændene, da de ikke vil indrømme sine fejl og det skaber så konflikter og person ofre på flere måder. Dette sker i alle magistrater og burdet snart få konsekvenser.

Skriv hvad du søger